Antene 5G povzročajo VSE te zdravstvene težave

Nova recenzirana raziskava je pokazala, da imajo otroci, ki se preveč približajo brezžičnim stolpom 5G, resne zdravstvene težave, kot so kronični glavoboli, bolečine v želodcu in težave s spanjem.

Antene 5G povzročajo VSE te zdravstvene težave

Izvirni članek Ethana Huffa 

Trije otroci in njihovi starši so zboleli za temi in drugimi simptomi, potem ko so počitnikovali v poletni hiši, ki je bila le 125 metrov oddaljena od stolpa mobilne telefonije z več antenami 5G.

Študija, objavljena v reviji Annals of Clinical and Medical Case Reports, razkriva, da so se simptomi članov družine hitro umirili, ko so zapustili letovišče in se vrnili v svoj običajni dom, ki ni tako blizu anten 5G.

Pri otrocih, starih od štiri do osem let, so se zaradi bližine anten 5G pojavili tudi čustveni simptomi. Ti so vključevali povečano razdražljivost, saj je sevanje vplivalo na njihova čutila.

(Povezano: Tako brezžična tehnologija 5G kot brezžična tehnologija 4G sta povezani s poškodbami celičnega tkiva in uničenjem DNK.)

5G je možna smrtna obsodba za ljudi


Dr. Lennart Hardell, vodilni znanstvenik na področju nevarnosti raka zaradi sevanja, in Mona Nilsson sta pripravila lastno poročilo o tem, kako 5G vpliva na zdravje majhnih otrok, pri čemer je Hardell, onkolog in epidemiolog, za portal The Defender povedal naslednje:

"V medicini je znano, da so otroci bolj občutljivi na strupene snovi kot odrasli. Poleg tega imajo daljšo pričakovano življenjsko dobo, zato se lahko kronične zdravstvene težave razvijejo v daljšem časovnem obdobju."

Po Hardellovih besedah je 5G še vedno "precej nov", kar pomeni, da je zelo malo študij o njegovih učinkih. Zdi se, kot da bi vladni regulatorji telekomunikacijski industriji z žigom odobrili brezžično tehnologijo, ne da bi prej dokazali, da je varna.

Miriam Eckenfels-Garcia, direktorica programa Elektromagnetno sevanje in brezžično omrežje organizacije Children's Health Defense (CHD), je izjavila, da je uvedba 5G "še en primer, ko finančni in industrijski interesi prevladajo nad zaščito zdravja naših otrok".

"Tako kot v tem primeru vidimo negativne vplive te tehnologije na zdravje in namesto da bi uporabili načelo previdnosti, dokler ne ugotovimo celotnega obsega vplivov na zdravje in okolje, naše vladne agencije - ujete s strani industrije - dovoljujejo, da se 5G namesti kjer koli in povsod," je Eckenfels-Garcia povedala za organizacijo The Defender.


"CHD si po svojih najboljših močeh prizadeva, da bi s sodnimi postopki, izobraževanjem in zagovorništvom preprečil ta nevarni razvoj, zato smo hvaležni znanstvenikom, kot sta Dr. Hardell in Mona Nilsson, da so osvetlili te primere."

Pri študiji o počitniških domovih je morala družina, ki je tja odpotovala, po obisku izpolniti vprašalnik o simptomih, ki so jih oni in njihovi otroci trpeli med počitnicami. Prosili so jih, naj razvrstijo resnost vsakega simptoma na lestvici od ena do deset.

Vsi trije otroci, stari štiri, šest in osem let, so poročali o težavah s spanjem in čustvenih simptomih, ki so vključevali "razdražljivost" in "čustvenost", pri čemer sta bila oba simptoma ocenjena z najvišjo stopnjo 10.

"Dva od otrok sta dobila drisko, bolečine v želodcu in glavobol, ki so bili na lestvici resnosti razvrščeni med 8 in 3," je navedeno v študiji. "Otrok, star 6 let, ki ni dobil bolečin v želodcu in driske, je dobil kožne izpuščaje, ocenjene z 8 na lestvici resnosti."

"Simptomi so se pojavili kmalu po prihodu v hišo in izginili po prihodu domov, kjer je bila raven sevanja precej nižja."

Nilssonova, ki vodi švedsko fundacijo za zaščito pred sevanjem, je v odzivu na ugotovitve dejala, da se ji zdijo "zelo zaskrbljujoče", in dodala, da otroci te starosti še ne bi smeli imeti takšnih simptomov, čeprav jih vse pogosteje imajo kot "pričakovane učinke zaradi vse večje izpostavljenosti radijskemu sevanju".

Vir: Splet

Datoteke

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0