VSEBINA COVID CEPIVA: ŠE 2 DOKUMENTA RAZKRIVATA NJUNI UGOTOVITVI Z MIKROSKOPSKIMI SLIKAMI

Vsebino cepiv COVID so začeli izpostavljati različni neodvisni zdravniki po vsem svetu. V prejšnjih člankih smo zajeli dokaze in/ali analizo, ki sta jih predstavila dr.Robert Young in dr.Carrie Madej, ki sta vključevali odkritje, da so nekatera lažna cepiva proti COVID-u vključevala grafen, kovinske nanodelce, PEG in parazite, kot so samozavedajoča bitja in niti. V tem članku bomo predstavili ugotovitve dveh drugih zdravnikov, ki sta opravila lastne raziskave in analize. Ugotovitve so žal, a ne presenetljivo, grozljive. Po eni strani dodatno potrjujejo tisto, kar sta Young in Madejeva že delila s svetom. Po drugi strani pa svetu predstavljata nove, še nikoli videne snovi. Več, ko vemo o vsebini cepiv COVID bolj postaja očitno, da so te zmesi polne nevarnih toksinov in sintetičnega življenja, ki absolutno pod nobenim pogojem ne sodijo v človeško telo.

VSEBINA COVID CEPIVA: ŠE 2 DOKUMENTA RAZKRIVATA NJUNI UGOTOVITVI Z MIKROSKOPSKIMI SLIKAMI
VSEBINA COVID CEPIV: 
DR. ZANDRA BOTHA
Južnoafriška doktorica Zandra Botha, 15-letna pooblaščena analitičarka žive in posušene krvi, se je pojavila v oddaji Stewa Petersa, da bi razpravljala o svojih nedavnih odkritjih, povezanih s cepivom proti COVID.  Botha je preučevala tudi samo cepivo proti COVID-u in kri bolnikov, cepljenih proti COVID-u.  Pri analizi je uporabila viale z cepivom (Johnson in Johnson). Botha je potrdila, da so rezultati zelo moteči in da v svojih 15 letih analize krvne mikroskopije še nikoli ni videla česa podobnega.  V intervjuju večkrat poudarja, da ni strokovnjak, a kri in vzorce pod mikroskopom gleda že desetletje in pol.

Ko je analizirala kri svojih cepljenih bolnikov, je videla grozljive primere rouleauja 
(zlaganje in združevanje rdečih krvnih celic skupaj v stolpce). 
Young je o rouleauju (in učinku korone) govoril že leta 2020 na začetku te scamdemije. Odkrila je tudi čudno črno snov/strukturo med rdečimi krvničkami.  Predvsem je dr. Botha to odkrila pri vsakem bolniku s simptomi, ki je bil cepljen!
Kar je našla v vialah, je bilo še bolj moteče. Najprej je v viali našla popolnoma enako omenjeno črno strukturo kot v krvi. Ugotovila je tudi temne ali črne simetrične kroge, ki so lahko kovinski, ki jih držijo konektorji (glej predstavljeno sliko tega članka). Izgledalo je inženirsko in se je samosestavljalo! Na drugem diapozitivu pokaže, da so se začele oblikovati črne črte. Botha navaja, da je že prej v analizi krvi videla zračne mehurčke in da te snovi niso bili zračni mehurčki. Opravila je tudi analizo temnega polja in ugotovila, da so delci odsevni.
Več slik si oglejte v intervjuju Botha s Peters.
VSEBINA COVID CEPIVA: 
ANALIZA DR. JOHNA B.
Znanstvenik, predavatelj, oče in "žvižgač" z več kot 0.000 sledilci na Twitterju, je analiziral najnovejšo inkarnacijo cepiva mRNA Pfizer BioNTech z imenom Comirnaty. Nismo mogli preveriti, kako je pridobil Comirnaty, saj smo razumeli nedavno odobritev FDA, da je Comirnaty dobil odobritev, BNT162b2 pa ne, in da Comirnaty še ni bil na voljo na trgu. Vendar je dr. John B. objavil svoje rezultate na svojem Twitter profilu, na kateri je prva fotografija roke v rokavici z vialo z oznako Comirnaty. Vključili bomo nekaj njegovih slik, vendar ne vseh. Kot vedno, prosimo, preberite, naredite lastno raziskavo in pridite do lastnih zaključkov. Na svojih slikah je navedel številne meritve, zato je za referenco 1 meter (m) = 1.000 milimetrov (mm) = 1.000.000 mikrometrov (µm) = 1.000.000.000 (nm). To pomeni, da je v 1 mikrometer tisoč nanometrov. Začne s prikazom, kako povečuje z eno kapljico
(slike spodaj).
SKUPNE TEME 
Doslej lahko z vse več neodvisnimi zdravniki in znanstveniki, ki izvajajo lastno analizo vial cepiva proti COVID-u, oblikujemo sliko o tem, kaj v resnici vsebujejo. Skupne teme vsebine cepiva COVID vključujejo:
• predmete čudnih oblik, kot so drobci stekla
• niti (od katerih imajo nekatere izrastke, ki rastejo iz njih)
• svetle, svetleče ali fluorescenčne barve, ki nakazujejo luciferazo in/ali računalniški sistem
• sintetične/inženirske snovi (ki so videti simetrično, na primer obročaste strukture, ki tvorijo popoln krog, ali črna krožna mreža na sliki)
• samosestavljanje
ZAKLJUČNE MISLI 
Nadzorniki NWO so morali vedeti, da bodo ljudje sčasoma analizirali vsebino cepiv pod mikroskopom in odkrili, kaj je v njih. Na začetku scamdemije se je zdelo, da je dostop do vial strogo nadzorovan, zdaj pa jih dobivajo v roke številni neodvisni zdravniki. So res mislili, da bodo za vedno skrivali vsebino cepiv pred javnostjo? Ali pa menijo, da je šel njihov načrt predaleč za to izpostavljenost? Ali pa so veseli, da se je to zdaj pojavilo, da bi vzbudilo občutek naučene nemoči v množici? Dokazi, ki so jih odkrili ti zdravniki in so predstavljeni tukaj (in v prejšnjih člankih), bi se lahko zlahka uporabili na sodišču v neštetih primerih, povezanih z lažno pandemijo COVID -19. Človeštvu se dobesedno injicirajo sintetične snovi, od katerih se nekatere same sestavijo in se lahko celo zavedajo same sebe.
TRANSHUMANIZEM NE PRIHAJA; ON JE ŽE TUKAJ!!
Viri:

Kakšna je tvoja reakcija?

like
1
dislike
0
love
0
funny
1
angry
0
sad
0
wow
0