Vizija globalistov, 15-minutna zaporniška mesta in konec svobodnega življenja

15-minutna mesta so ogromen zapor brez rešetk. Kraj, kjer se navadite na umetno omejevanje zasebnosti, brez državljanskih svoboščin, brez zasebne lastnine in brez možnosti za delo ali mobilnost. Povezani ste z zemljiščem, ki je v lasti države (ali korporacije). 

Vizija globalistov, 15-minutna zaporniška mesta in konec svobodnega življenja

Izvirni članek Brandona Smitha

V teh mestih ste delovni mehanizem, nič več. Nikoli ne boste smeli imeti lastne lastnine in s tem lastnega dela. Vse, kar imate, vam je dala država in vam ga lahko odvzame, če se ji uprete. Morda boste lahko za nekaj časa zapustili vas ali skupnost, na katero ste vezani, vendar se bo to spremenilo z vse večjim omejevanjem gibanja javnosti v skladu z diktatom podnebne ideologije.

Na splošno ugotavljam, da je prvi odziv javnosti, kadar koli preverja določeno agendo, ki jo spodbujajo vlade in globalisti, ogorčenje, podobno kot to stori narcis, ko se mu nekaj ne posreči in ga ujamejo. "Kako si drzneš" dvomiti o njihovih namenih in namigovati, da so morda nečedni. Kako si drznete namigovati, da so kaj drugega kot ljubeči in dobrohotni. Naši "voditelji" so nam vedno želeli le najboljše, kajne? Želijo le, da bi naše življenje postalo varnejše, udobnejše in priročnejše - To je tisto, kar resnično motivira povprečnega elitista, kajne?

Zgodovina nam očitno pripoveduje precej drugačno zgodbo in prav osuplo mi je, ko kdo trdi, da so stvari danes drugačne kot pred 100, 300 ali 1000 leti. Nič novega ni pod soncem. ("Kar je bilo, je to, kar bo, in kar je bilo storjeno, bo storjeno; nič novega ni pod soncem." Pridigar 1,9).

Vedno bodo obstajali tirani, ki bodo poskušali pridobiti vedno več moči, in ti tirani bodo vedno lagali javnosti, češ da so dobri ljudje, ki imajo v mislih naše najboljše interese. LAŽEJO!

Ko to ne deluje in državljani ostanejo skeptični, tirani preidejo v napad in javnost obtožijo "teorije zarote". Namen tega je zasmehovati in osramotiti svobodomiselne mislece, da bi molčali - ne želite izstopati, kajne? Zakaj bi tvegali, da vas izločijo iz družbe? Zakaj bi tvegali, da postanete meme?

Ta taktika izhaja iz prepričanja, da korporativni mediji in vladni uradniki predstavljajo glavni tok, zato predstavljajo večino, ta pa predstavlja realnost.  Nič od tega seveda ni res ali pomembno. Pomembna so le dejstva. Sofistika je brez pomena. Mnenja so nepomembna. Resnica bi morala biti cilj, in če to ni nekomu cilj, potem mora biti širilec laži in ga ne smemo jemati resno. Obstajata samo dve poti, ki ju lahko izberemo, vmes ni ničesar.

Priznam, da ima obtožba "teorije zarote" določeno vrednost, saj je vedno, ko jo uporabi establišment, zanesljiv znak, da ste preblizu tarči in da postajajo nervozni.

Lahko bi preprosto poskušali orisati vse dokaze, ki jih imajo, da bi dokazali, da je vaše stališče napačno, vendar tega v resnici ne počnejo. Namesto da bi razpravljali o vaših argumentih in dokazih, vas skušajo spodkopati kot veljavnega kritika in cepiti javnost proti vašim idejam, še preden jih ljudje sploh lahko slišijo. Tako se obnašajo zlobneži, ne pa dobrohotni in skrbni voditelji.

To dinamiko omenjam zato, ker je ena agenda nad vsemi drugimi, ki jo agresivno zagovarjajo etablirani mediji, in vsakdo, ki jo vsaj malo izpodbija, je avtomatično preganjan kot "zarotniški norček" ali "zanikovalec". Govorim seveda o agendi podnebnih sprememb.

Idejo o podnebnih spremembah, ki jih je povzročil človek, sem temeljito ovrgel v prejšnjih člankih, zato tu ne bom zapravljal časa za to. Namesto tega želim preučiti končni cilj politike o podnebnih spremembah - Končno rešitev, ki NI reševanje planeta, temveč obvladovanje prebivalstva.

"Ponastavitev" podnebnih sprememb se imenuje različno, vendar jo globalisti in ZN pogosto imenujejo Agenda 2030 ali Cilji trajnostnega razvoja.  Ti programi se sicer prikazujejo kot okoljevarstveni, vendar so VSI zasidrani v ekonomiji.  To pomeni, da so vsa prizadevanja za podnebne spremembe namenjena uničenju industrije in trgovine ter vzpostavitvi partnerstva med vlado in korporacijami za prevlado v proizvodnji.  Podnebne spremembe so trojanski konj za uvedbo avtoritarnosti.

Menim, da je eden od najpomembnejših vidikov Agende 2030 za globaliste nekaj, kar se imenuje "15-minutno mesto"; projekt, v katerem sodeluje na stotine županov mest iz ZDA, Evrope in Azije, ki tesno sodelujejo s skupinami, kot je Svetovni gospodarski forum. Kakršnakoli omemba te zamisli v negativni luči in mediji izbruhnejo z jezo ter posmehom, kot da ne gre za resnično vprašanje, vredno razprave.

Ustanova ustvarja zanimivo sliko 15-minutnih mest - utopične prihodnosti, v kateri je vse, kar potrebujete, oddaljeno le kratek sprehod, zasebni prevoz pa je odveč (ali prepovedan). Morda boste celo živeli v megakompleksu, podobnem velikanskemu nakupovalnemu središču, v katerem tudi delate. Na eni kvadratni milji prostora lahko preživite več mesecev in vam nikoli ni treba oditi.

Ni napaka, da je bila ta zamisel med pandemičnimi zaporami močno spodbujena. Javnost je bila preplavljena s propagando strahu pred virusom z 99,8-odstotno stopnjo preživetja in zaradi tega strahu je bila nepredstavljiva zamisel, da bi ves čas ostali doma, nenadoma uresničljiva. Medijski strokovnjaki še vedno označujejo povezavo med zaprtjem zaradi epidemije in zaprtjem zaradi podnebnih sprememb za teorijo zarote, vendar je ta zamisel odkrito priznana v belih knjigah ZN in WEF.

Nekateri trdijo, da je večina mest že "15-minutna mesta", kjer so vse nujne stvari na dosegu peš hoje od doma. Ti ljudje ne razumejo, kaj v resnici pomeni 15-minutno mesto. Kot je zapisano v številnih opisih projekta, ne gre le za udobje ali bližino, temveč za spremembo vseh vidikov naše sedanje življenjske filozofije. Ne gre za pridobivanje udobja, temveč za vrsto žrtev, da bi pomirili bogove ogljikovih emisij.

Petnajstminutno mesto je bolj kot recept, ki vsebuje vse sestavine agend podnebnih sprememb in zaprtja kovidov v eni sami celoviti orwellovski viziji. Vključuje odstranitev motornih vozil, odstranitev zasebnega prevoza in cest, pametno mesto in nadzor umetne inteligence nad porabo električne energije vsakega posameznika, spremljanje porabe izdelkov in "ogljičnega odtisa", biometrični nadzor v kompaktni in zlagani urbani krajini, koncept brezgotovinske družbe, kult enakosti in vključenosti, nadzor prebivalstva itd.

To je vrhunec, končna igra; ogromen zapor brez rešetk. Kraj, kjer se navadite na umetno omejevanje zasebnosti, brez državljanskih svoboščin, brez zasebne lastnine, brez možnosti za delo in mobilnost. Povezani ste z zemljo, ki je v lasti države (ali korporacije). Če želite zgodovinsko primerjavo, je najbližje temu fevdalni sistem v srednjeveški Evropi.

V teh mestih ste delovni mehanizem, nič več. Nikoli vam ne bo dovoljeno imeti lastne nepremičnine in s tem lastne delovne sile. Vse, kar imate, vam je dala država in vam ga lahko odvzame, če se ji uprete. Morda boste lahko za nekaj časa zapustili vas ali skupnost, na katero ste vezani, vendar se bo to spremenilo z vse večjim omejevanjem gibanja javnosti v skladu z diktatom podnebne ideologije.

Dokler boste produktivni in ubogljivi, boste dobili stvari, ki jih potrebujete za preživetje, nikoli pa za razcvet. V primeru tehnokratskega fevdalnega sistema ne bi imeli nobenega zagotovila, da bo država potrebovala vaše storitve. Vsaj v fevdalni Evropi je kmet zaradi omejenega števila prebivalcev veljal za dragocen vir.  V svetu, kjer veliko ljudi velja za "presežek prebivalstva", bi vas zlahka zamenjali in izrinili iz mesta, kjer bi stradali in umrli.

Svetovni gospodarski forum je leta 2016 objavil dokument z naslovom "Dobrodošli v letu 2030. Ničesar nimam v lasti, nimam zasebnosti in življenje še nikoli ni bilo boljše". Namen članka je bil promovirati koncept, imenovan "ekonomija delitve", ki je bil prvič javno predstavljen novinarjem v Davosu.  Članek opisuje "hipotetično" prihodnost, v kateri je komunistični sistem v imenu reševanja planeta pred podnebnimi spremembami odpravil vso zasebno lastnino. Koristi? No, kot pri vseh komunističnih sistemih je velika laž ta, da boste morali manj delati in da bo večina stvari brezplačnih. Tako se kolektivistični ideali že več generacij prodajajo prebivalstvu in NIKOLI ne delujejo tako, kot trdi establišment.

WEF že več let spodbuja ekonomijo delitve, ko pa se je razširila in je bila deležna številnih kritik, da je distopična, so mediji ponovno obrnili stikalo "teorije zarote" in napadli vse, ki so razkrivali njene posledice.

Članek je bil leta 2016 objavljen na več platformah, vendar so ga številne od takrat umaknile (npr, da je Forbes izbrisal svojo objavljeno kopijo). Pretvarjajo se, kot da agenda nikoli ni obstajala, verjetno zato, ker članek vsebuje nekaj razkrivajočih priznanj, vključno z namigom na koncept 15-minutnega mesta.

Iz članka:

"Najbolj me skrbijo ljudje, ki ne živijo v našem mestu. Tisti, ki smo jih izgubili na poti. Tisti, ki so se odločili, da je vse to preveč, vsa ta tehnologija. Tisti, ki so se počutili zastarele in neuporabne, ko so roboti in umetna inteligenca prevzeli velik del naših delovnih mest. Tisti, ki so se razburili nad političnim sistemom in se obrnili proti njemu. Živijo drugačna življenja zunaj mesta. Nekateri so oblikovali majhne samooskrbne skupnosti. Drugi so preprosto ostali v praznih in zapuščenih hišah v majhnih vaseh iz 19. stoletja.

Občasno me razjezi dejstvo, da nimam prave zasebnosti. Nikamor ne morem iti, da me ne bi registrirali. Vem, da je nekje zabeleženo vse, kar počnem, o čemer razmišljam in sanjam. Upam le, da tega nihče ne bo uporabil proti meni."

Z drugimi besedami, globalisti si predstavljajo prihodnost, v kateri so nezadovoljni svobodomiselni misleci in ljudje, ki jih je nadomestila umetna inteligenca, izobčenci, ki se v puščavah starega sveta prebijajo skozi nesmiselno življenje. Če želite ostati v naročju novega sveta, se boste morali odpovedati vsej svobodi, celo svobodi mišljenja. Ne pozabite, da naj bi bil ta članek "pozitivna" promocija deljenega gospodarstva in mest, povezanih s 15 minutami. Vendar se ta odlomek zdi bolj kot grožnja.

Pomembno je razumeti, da ta kompaktna mesta ne bodo zasnovana za vaše udobje.  Ne bodo zasnovana tako, da boste imeli vse udobje, ki ga imate danes, na dosegu roke, hkrati pa bodo zagotavljala "trajnost". Tako to poskušajo prodati globalisti, vendar to ne bo tako.

Nasprotno, ta mesta bodo zasnovana tako, da vas bodo bolje NADZORILI, da boste prisiljeni k žrtvam, za katere pravijo, da so potrebne za trajnost.

Napačno jih označujejo kot "decentralizirane skupnosti", vendar so ravno nasprotno - so popolnoma centralizirana, kot kletka za hrčke, v kateri ste vi hišni ljubljenček.  Njihova temeljna filozofija je odvisnost.  Če živite v kraju, ki je posebej zasnovan tako, da vam onemogoča, da bi sami poskrbeli zase, potem ste suženj.  Čeprav je tudi suženjstvo lahko videti plemenito, če so ljudje prepričani, da so njihove verige nujne za dobro planeta.

Vir: Rumble, splet

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0