SUICIDED | Adam Riva & Mouthy Buddha

Film »SUICIDED«, ki ga je napisal Adam Riva in uredil Mouthy Buddha, podrobneje pogleda nenavadna življenja in smrti tistih, ki so želeli razkriti tiho epidemijo trgovine z otroki.

SUICIDED | Adam Riva & Mouthy Buddha

"SUICIDED" se poglobi v zanimiv svet, kjer se prepletata moč in korupcija. Film se osredotoča na posameznike, ki so morda odkrili domnevne povezave Clintonove fundacije s trgovino z ljudmi ali bili osumljeni odkritja, raziskuje skrivnostne propade Laure Silsby, Chrisa Cornella in Chesterja Benningtona. Ko raziskuje povezave med temi osebami in zakoncema Clinton, razkriva tudi zapleteno mrežo trgovine z ljudmi na Haitiju in morebitno vpletenost uglednih osebnosti.

S posebnim poudarkom na prezgodnji smrti Monice Petersen in sumljivih okoliščinah njenega raziskovanja, "SAMOmor" gledalce izziva, da dvomijo o uradnih pripovedih in iščejo resnico za temi tragičnimi dogodki. Z osvetljevanjem temne strani moči in razkrivanjem skritih povezav med temi skrivnostnimi smrtmi želi dokumentarni film spodbuditi globlje razumevanje zapletenosti in posledic korupcije v današnjem svetu.

Datum izdaje: 2021

POSNETEK:

VIR: Splet

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0