Ljudje v ozadju: vloga igralcev brez vira ali brezdušni igralci matrice

Dolores Cannon je popularizirala idejo ljudi iz ozadja kot v bistvu »dodatki« v izkušnji Zemlje.

Ljudje v ozadju: vloga igralcev brez vira ali brezdušni igralci matrice

Zamisel, da nekateri ljudje niso »resnični«, je za nekatere morda občutljiva ideja, vendar to ne pomeni, da ni resničnost. Predgovor bi moral tudi omeniti, da na neki ravni to nekako ni pomembno – z vsemi se morate vedno obnašati tako, kot bi želeli, da se ravna z vami, z ljubeznijo in prijaznostjo. Kot rečeno, bo ta članek raziskal moje razvijajoče se razumevanje dodatkov v matriki.

Kaj so ljudje v ozadju?

Ljudje v ozadju (dodatki, polnilci, zapolnitev, igralci brez vira) so matrični energijski hologrami, ki pomagajo naseliti in infiltrirati resničnostne izkušnje.

Njihova fizična telesa se zdijo »resnična« (razen v resnici ne, ker nič od tega ni resnično, kot smo si mislili), toda, kot so pojasnili nekateri duhovni učitelji, so ta telesa v bistvu praznine – prazni, programirani stroji, narejeni samo iz energije.

Ti biološki stroji so videti resnični, zvenijo resnično in delujejo resnično. Seveda je to namerno. Polnila ste ustvarili vi, Ustvarjalec vira (in/ali naša galaktična zavest), da bi lahko igralci igre imeli vrhunsko, najbolj formativno učno izkušnjo znotraj te iluzorne matrike.

Če je ta ideja resnična, bi lahko omogočila sprejetje novih leč za gledanje na življenje in pomagala veliko lažje razumeti, kako lahko nekateri »ljudje« delujejo na tako grozne, boleče načine. Matrica deluje na energiji, zlasti na negativnih čustvih igralcev Vira. Eden od argumentov za prisotnost polnil je, da dejansko poganjajo nadaljevanje matrice tako, da spodbujajo igralce igre – iz njih vzbujajo čustva, reakcije in energijo.

Mi ustvarjamo svojo resničnost

Na najvišji ravni smo si ustvarili vsak svojo realnost. Splošno ste ustvarili sami matriko; lokalno ustvarjate vašo vsakodnevno realnost.

Vsak igralec je napisal svoj lasten film - vendar nekako vsi igralci svoj film predvajajo na istem velikem kozmičnem filmskem platnu, skupaj v istem kinu. Torej, vsi drugi igralci dejansko gledajo (živijo v ...) drugačno potezo (življenje ...) kot vi, vendar vsi to počnejo hkrati in skupaj na istem odru (Zemlja), kjer lahko sodelujejo. Živimo v velikem, zelo interaktivnem filmu za več igralcev, ki se prekriva s številnimi drugimi dušami.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0