Kar se trenutno dogaja je to, da postajamo vse bolj energetsko občutljivi

Kaj to pomeni? Da bomo čutili in občutili veliko veliko več. Ker občutiti oz. občutek je energija. Naša realnost bazira na občutkih.

Kar se trenutno dogaja je to, da postajamo vse bolj energetsko občutljivi
Živimo v fizičnem svetu, ampak vse v tem fizičnem svetu je energija.
Ko ljudje rečejo da je vse to iluzija, je res, ker ni zares fizično, ampak ne moremo mimo dejstva da smo v fizičnem svetu.
Kako to deluje, biti v fizični realnosti in razumeti da je vse energija.
Najprej rabimo razumeti da energija rotira oz se vrti. Ko se energija upočasni oz. ko pade zavest postane fizično vidna in težja. Ko se pohitri in se dvigne zavest postane lažja in jo občutimo kot da izginja. Govorimo o fizičnih zakonih. 
Ta trenutek vaše fizično telo drži več svetlobe in ta svetloba je zavest.
Kar se dogaja je to, da začenjate ta fizični svet bolj čutiti. Začenjate razumevati, da če nekdo nekaj reče ali nekaj naredi in to ni v skladu z njegovo energijo, z energijo za tem dejanjem ali besedami, občutite to kot  da niso iskreni.
Vidite kaj je resnično zadaj. 
Ker dejanja in besede so le fizični del tega sveta. Sedaj dejansko lahko vzpostavite razumevanje kakšna je resnična energija, frekvenca tega človeka. In ta frekvenca bo diktirala besede in dejanja tega človeka.
Recimo da vas objamem, če je energija zadaj da vas zares nočem objeti, boste to čutili. Obšel vas bo občutek, ta človek me ni zares želel objeti.
Če vas objamem in je moja energija zadaj, da si vas želim objeti boste tudi to občutili.
Enako z besedami, če vam rečem da vas imam rada ampak frekveca zadaj je da vas nimam zares rada, boste začutili da vas nimam res rada ampak da sem to samo rekla.
Če vam rečem da vas imam rada in to tudi energetsko občutim, boste to absolutno občutili.
Ali razumete do sem?
Začeli bomo videti čez to iluzijo fizičnosti.
In ključ do vsega tega je da si morate začeti zaupati.
Vaša intuicija in energija je vaša frekvenca. To je to kar vas vodi čez ta fizični svet. In to vam bo pomagalo navigirati zadeve v tej  fizični realnosti. Tako tudi navigiramo lastno senco. Začenjamo občutiti stvari, ki vam jih ljudje govorijo in se ne občutijo resnično in iskreno. Ne glede na vse kar ljudje delajo, govorijo, vidijo začenjate občutiti kaj je zares resnično.
Začnite si zaupati.
(Povzeto LorieLadd)

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0