Kako je torej videti matrica lažnega vnebovzetja?

Zgodovina Zemlje je bila popačena in nam večinoma skrita in ni to, kar mislimo, da je. Negativnosti so tukaj v igri že nepredstavljive čase in z uporabo povratnega kodiranja in manipulacije je večina, če ne vse, kar učimo ali učimo o ezoteričnem ali okultnem, zares ohranjenih, ne pa v resnici uglašenih na vir Boga.

Kako je torej videti matrica lažnega vnebovzetja?

Annunaki (tuja rasa) so nadzorovali učenja Thotha in s tem tudi učenja skrivnostne šole, povezane s Thothom, vključno z nekaterimi deli Melchizadexa, Maitrejinimi nauki, nadangeli, Vnebovzeti mojstri, Al Easter Crowley, šole tarota in v bistvu vse, kar predstavlja zunanjega (od sebe) boga, angela, nadangela, kanal ali skupino ET.

To vključuje tudi številne programe gurujev/študentov, ki potekajo skozi ašrame, in številne metode zdravljenja, ki so usklajene s tujimi energijami. ET skupine in tajne vlade/iluminati so se infiltrirali tudi v vsako organizirano religijo na planetu Zemlja.

Številna učenja »New Age« se zanašajo na starodavno simboliko, klice in rituale – od katerih so mnogi nazaj kodirani, da uporabniku črpajo energijo. Nekateri, ki poučujejo zunanjo mehaniko merkabah in ponujajo tehnike hitrega pospeševanja, aktivacije predloge DNK in podobno, lahko dejansko povzročijo poškodbe človekovega svetlobnega telesa in DNK, vključno z omogočenim sesanjem energije in zavedanjem. Lahko je res zmedeno razvrstiti vse številne sisteme prepričanj in modalitete, ki so nam na voljo v tej zelo dobičkonosni "duhovni industriji".

Naš vnebohod je bil zasnovan kot naravni organski proces. Z uporabo tehnologije za nadzor uma in psihotronike, dezinformacij in vsadkov vesoljcev (za ustvarjanje nečloveških vzorcev vedenja) se mnogi ljudje zgubljajo in so preveč veseli, da bi sledili sistemu prepričanj ali modalnosti, ki jim obljublja odrešitev, varnost in mir. V tem času mnogi ljudje celo pričakujejo, da nam bodo prišli pomagat ETiji ali odpeljali vse slabe ljudi v vladi in nam naredili vse na bolje tukaj na zemlji. Ti ljudje nevede predajajo svojo moč skupini ET-jev, ki jih sploh ne poznajo – isti skupini, ki je manipulirala s časovnimi polji, da bi pospeševala lastno negativno agendo, in skrbno lahkoverni govorci/kanali so izbrali njene gostitelje in govornik na zemljo. Pogosto so to hibridi in sprehajalci.

Kako izstopim iz napačne matrike vnebovzetja?

Opusti vse iz uma – opusti sisteme in rituale in se vrni v svoje srce, vrni se k sebi – najsvetejšemu notranjemu – božjemu Jazu. Naj vaše edino vodstvo prihaja od Boga v vas - odložite svoje stare knjige in zemljevide. Za povezavo z Bogom ne potrebujete nobenih zunanjih fizičnih orodij.

Šele ko ponovno pridobimo svojo duhovno identiteto, se lahko spomnimo svoje prave božanskosti. Veliko moramo narediti sami s seboj, da zavestno krmamo skozi časovnice 5D matrik lažnega vnebovzetja. Zdaj se moramo osredotočiti na to, da se dvignemo nad vse te laži, da bi dostopali do večdimenzionalnih ravni jaza in se manifestirali kot božansko vnebovzeta človeška bitja, kot je Bog nameraval, da smo na naravnih organskih časovnicah.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0