ANUNNAKI CEL FILM 2024 | Izgubljena knjiga Enkija Celotna zgodba

"Zgodba Anunnakov" opisuje katastrofalno veliko nesrečo v Sumerju, ki jo opisuje božanstvo Enki, ki vključuje uničujoče "orožje terorja".

Pripoved se nato premakne na Nibiru, dom Anunakijev, s podrobnostmi o njegovem nestanovitnem okolju in zgodovini, ki jo zaznamujejo konflikti in vojne. V prizadevanju za ponovno vzpostavitev miru je An imenovan za vladarja, vendar se pojavijo težave z nasledstvom. Ko se Nibirujevo okolje slabša, se kot rešitev išče zlato, ki vodi Anunnake na Zemljo zaradi rudarjenja. Alalu, nekdanji kralj Nibiruja, odkrije zemeljsko zlato, vendar ga Anu premaga in izžene na Mars.

Enki in Enlil vodita zemeljsko misijo Anunakov, ki se soočata z izzivi pridobivanja zlata in prilagajanja novemu okolju. Enki nadzoruje Afriko (Abzu), Enlil pa Mezopotamijo (Edin). Anujev obisk Zemlje vključuje ključne odločitve glede delovanja in vodenja. Zgodba zajema tudi vzpostavitev vmesnih postaj na Marsu in Luni za prevoz zlata.

Med Anunnaki in Igigi se pojavijo konflikti, ki vodijo do upora v Ekurju zaradi nezadovoljstva z delovnimi pogoji. Enki in Ninmah ustvarita prva človeka, Adama in Titija, z genetskim eksperimentiranjem, kar pomeni neposreden poseg v človeško genezo. Igigi se pozneje pomešajo s človeškimi samicami, kar vodi do hibridnih potomcev.

Ziusudra ima ključno vlogo pri preživetju velike poplave in preoblikovanju človeške civilizacije. Po potopu Anunnaki pomagajo pri obnovi človeških mest, s čimer vplivajo na kulturni, tehnološki in politični razvoj. Rastoče človeške civilizacije vodijo v konflikte in vojne, pri čemer je Zemlja razdeljena na štiri regije, na vsako pa vplivajo različni voditelji Anunnakijev.

Pripoved doseže vrhunec v katastrofalni vojni z uporabo "orožja terorja", ki povzroči veliko uničenje. Ta kompleksna zgodba prepleta mitologijo, nebesno dinamiko in zemeljske dogodke ter prikazuje Anunake kot vplivne, a hkrati manipulativne figure v človeški usodi.

Kakšna je tvoja reakcija?

like
3
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0