Alkimist: Brezdušna bitja, Duše, Matrix, Demiurg, Višji jaz

Odlični dokumentarci k razumevanju spiritualne rasti, spoznavanju matrice...

Alkimist: Brezdušna bitja, Duše, Matrix, Demiurg, Višji jaz

Novembrska energetska posodobitev - Alkimist

Kolektivni premiki časovne osi zahtevajo več osredotočenosti, več pozornosti in več naše čustvene energije v obliki tega, kar poznamo kot louche. Danes bom torej razložila zelo ključno in odločilno točko izbire, ki prihaja znotraj kolektiva.

Vstop v UNITY CONSCIOUSNESS (Judgement vs Discernment)

Eno najbolj zmedenih področij med duhovnim prebujenjem je razumevanje tega koncepta enosti in enotnosti iz bolj integriranega in celostnega dojemanja. Danes bom torej natančno razložila, kako integrirati enost, da nas to ne bo zmedlo ali po nesreči ločilo zavest od enosti.

Kdo so 144.000? (Zakaj vidite 144)

Eno najbolj priljubljenih vprašanj v duhu te dobe je, kdo ali kaj je 144.000. Torej, danes bom natančno razložil, kaj je 144.000.

RESNICA o izbrancih (prevara z lažno svetlobo)

Eden najbolj rastočih trendov v duhu te dobe je imenovati tiste, ki se duhovno prebujajo, izbranci. Torej, danes bom dekonstruirala to psihološko operacijo biti izbranec.

RAZLAGA DUHOVNIH VODNIKOV (Kaj so duhovni vodniki?)

Eno najglobljih hrepenenj med duhovnim prebujenjem je komuniciranje z našimi duhovnimi vodniki. Torej, danes bom natančno razložila, kaj so duhovni vodniki in kako komunicirajo z nami.

Razlaga višjega jaza (kaj je višji jaz?)

Višji jaz je zelo priljubljen izraz v duhu te dobe. Danes bom torej razložila, kaj je višji jaz in njegovo vlogo v naši evoluciji.

Ezoterična funkcija DMT

Pojasnjena delitev časovne osi (NOVA ZEMLJA)

Ena izmed najbolj priljubljenih tem znotraj duhovne skupnosti je tema razcepa časovne premice med peto in tretjo dimenzijo. Torej, danes bom natančno razložila, za kaj gre pri tej časovni premici.

Razlaga Kristusove zavesti

Najpomembnejše stanje zavesti za tiste, ki gredo skozi duhovno prebujenje v duhu te dobe, je Kristusova zavest. Zato mi je danes v čast, da natančno razložim, kaj je Kristusova zavest.

To BLOKIRA duhovno suverenost: objektivno in subjektivno resničnost

Ena najzahtevnejših stvari med duhovnim prebujenjem je, da bitje stopi v lastno duhovno suverenost. Danes bom torej razložila največjo oviro v našem osebnem prebujanju in jasnosti, da stopimo v duhovno suverenost.

Pravi pomen ENOSTI

Pojasnjena 4. dimenzija (načrt za VNEBOVZETJE)

Zato mi je danes v veselje podati bolj poglobljen opis tega, kaj natanko je 4. dimenzija, še posebej, ker je to uvod v našo ljubljeno 5D, s katero mnogi od nas že komuniciramo in smo zasidrani v to kraljestvo. In na koncu tega videa bom neposredno razložila, zakaj je hkrati šamanski in masonski.

4. dimenzija je posebna v smislu, da je najširša med energetskimi domenami. Ima največjo pasovno širino frekvence od vseh dimenzij v tem vesolju.

Kaj je Demiurg? Izstop iz matrice

Demiurg je eden od ezoteričnih izrazov, ki je bil del starodavne oživitve znanja, ki ga doživljamo v duhu te dobe, zato bom danes natančno razložila, kaj je Demiurg.

LIKE & SHARE

Kakšna je tvoja reakcija?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0