Svetovni gospodarski forum in ZN vladam dobesedno ukazujejo, naj legalizirajo spolne odnose z otroki

Svetovni gospodarski forum je v sodelovanju z Združenimi narodi pravkar pozval k dekriminalizaciji posilstva otrok in pedofilije po vsem svetu. Globalistična elita si že leta prizadeva normalizirati pedofilijo v zakulisju – zdaj pa sadove njihovega dela vidimo na prostem.

Svetovni gospodarski forum in ZN vladam dobesedno ukazujejo, naj legalizirajo spolne odnose z otroki

Novo poročilo Združenih narodov poziva k globalni dekriminalizaciji vseh oblik uživanja drog in spolne dejavnosti.

Poročilo, ki so ga napisali Mednarodni komite pravnikov (ICJ), UNAIDS in Urad visokega komisarja za človekove pravice (OHCHR), je bilo objavljeno na mednarodni dan žena z namenom usmerjanja "uporabe mednarodnega prava človekovih pravic kazensko pravo." Poročilo z naslovom "Načela 8. marca" poziva k dekriminalizaciji kaznivih dejanj, povezanih z drogami in spolnostjo, vključno s pedofilijo in incestom.

Po mnenju pravnih strokovnjakov iz Združenih narodov in WEF so protipedofilski zakoni napad na človekove pravice ... čakajte ... otrok. Tako je, po mnenju globalistične elite je starost za privolitev diskriminatoren koncept, ki diskriminira otroke, ki želijo imeti spolne odnose z odraslimi.

Poročilo navaja:

V smislu kazenskega pregona je treba vsako predpisano najnižjo starost za privolitev glede na spol uporabljati na nediskriminatoren način. Uveljavljanje ne more biti povezano s spolom udeležencev ali starostjo za sklenitev zakonske zveze. Poleg tega je lahko spolno vedenje, ki vključuje osebe, mlajše od minimalne starosti za privolitev v spolnost v državi, dejansko sporazumno, če ne po zakonu. V tem kontekstu bi moralo izvajanje kazenskega prava odražati pravice in zmožnost oseb, mlajših od 18 let, da se odločajo o prostovoljnem spolnem vedenju, in njihovo pravico do zaslišanja v zadevah, ki jih zadevajo.

Osebe, mlajše od 18 let, bi morale v skladu s svojimi razvojnimi zmožnostmi in postopno avtonomijo sodelovati pri odločitvah, ki jih zadevajo, ob upoštevanju njihove starosti, zrelosti in najboljših interesov ter s posebnim poudarkom na jamstvu nediskriminacije.

Mladoletniki seveda ne morejo dejansko privoliti v spolne odnose z odraslo osebo - nekaj, kar bi ti tako imenovani strokovnjaki morali vedeti.

To je le še ena zlobna politika, ki jo globalistična elita potiska do državljanov zahodnih držav. Če se sprašujete, kako je lahko odrasla oseba vzgajana, da trdi, da protipedofilski zakoni kršijo pravice otrok, potem se morate spomniti, da je za globalistično elito slabo enako dobro. In zdaj smo prišli do faze njihovega glavnega načrta.

Klaus Schwab se je leta 2017 pohvalil, da se je WEF popolnoma infiltriral v kanadsko vlado, in od takrat sta Justin Trudeau in njegova namestnica Christia Freeland, ki sta bila oba mlada globalna voditelja WEFa, kanadskemu ljudstvu vsiljevala eno WEF politiko za drugo.

Prvič, Kanada je postala svetovna prestolnica evtanazije in država je odločena, da bo evtanazirala vse, ki se jim zdijo neuporabni, vključno z otroki. Nato je Trudeau popeljal Kanado naprej po smernicah WEFa, ko je začel zamrzniti bančne račune protestnikov za svobodo, ki so sodelovali v protestih tovornjakarjev.

Zdaj Trudeaujeva Kanada postavlja temelje za odvzem otrok staršem, ki ne podpirajo svojih majhnih otrok, na operacijo spremembe spola in jemanje hormonov, ki jim spreminjajo življenje, preden so dovolj stari, da razumejo posledice svoje odločitve.

In liberalna država Washington je že na potezi s tem načrtom.

Zvezna država Washington je v četrtek sprejela SB 5599, ki državi dovoljuje, da zakonsko odvzame otroke staršem, če ti ne privolijo v operacijo spremembe spola za svojega otroka. Vsi demokrati so glasovali za kontroverzni zakon, vsi republikanci pa proti.

Demokrati bijejo vojno proti pravicam staršev, da so odgovorni za varstvo svojih otrok - zlasti glede vprašanj LGBT in spolnih vprašanj, kot sta nadzor rojstev in splav.

SB 5599 dovoljuje zavetiščem, da pobegle mladoletnike zadržijo pred njihovimi starši, da bi dosegli splav in/ali operacijo zamenjave spola, ki vključuje odstranitev deklicinih prsi ali maternice.

In pedofilija ni edini tabu, ki so ga odločeni razbiti. Incest je tudi na dnevnem redu WEFa in odločeni so, da ga bodo legalizirali v vseh državah, ki so infiltrirane v WEF, začenši z Nemčijo.

Po mnenju WEF zakoni proti incestu kršijo človekove pravice bratov in sester, ki želijo imeti razmerja in ustvariti družine, in skupina v Nemčiji, ki jo podpira vlada, zdaj ponavlja besedo WEFa.

Skoraj samoumevno je, da zakoni proti incestu obstajajo z razlogom.

Svetovni gospodarski forum trdi, da so zavezani izboljšanju stanja v svetu. V resnici so odločeni pripeljati človeštvo do katastrofe in nas napadajo na številnih frontah.

Ste opazili, da postajajo politiki in zvezdniki, ki jih je pokvarila globalistična elita, vse bolj obupani in agresivni v svojih pripovedih do tistih, ki jih imajo za sovražnike?

Prejšnji teden je dolgoletni prijatelj Brucea Springsteena in kitarist skupine E Street Band Little Steven Van Zandt izjavil, da so konservativni Američani "bedaki, strahopetci in pičke" in jih je treba "enkrat za vselej iztrebiti".

Dve uri po tem, ko je v nedeljo s Springsteenom stopil na oder v UBS Areni v parku Belmont na Long Islandu, je Van Zandt na Twitterju objavil in nato izbrisal moteč sovražni govor, v katerem je pozival k genocidu konservativcev v Ameriki.

Še zdaleč ni edini zvezdnik, ki poziva k genocidu v Ameriki.

Hollywoodski zvezdnik Will Smith je dejal, da bi bilo treba Trumpove privržence izslediti, dati na seznam in "očistiti" iz ameriške družbe.

In ne pozabite Jane Fonda, ki je prejšnji mesec v oddaji The View pozvala k ubijanju konservativcev v Ameriki kot rešitvi za sprejetje novih zakonov.

Poteka vojna in elite ter njihove marionete v politiki in zabavi postajajo iz dneva v dan bolj obupane, da bi zatrele vsako nasprotovanje.

Upreti se jim moramo.

Bolj kot kdaj koli prej je pomembno, da stojite za svojimi pogledi in nočete predati svoje prvorojenske pravice globalistični eliti.

ThePeoplesVoice

Kakšna je tvoja reakcija?

like
0
dislike
2
love
0
funny
0
angry
16
sad
3
wow
0